Tanzániai álom

Meghódítani a messzeséget, avagy bátraké a szerencse. Fiam barátja Tanzániában szeretné felépíteni ezt az épületegyüttest.

Tanya

tanulmányterv

Hétvégi ház Búbánatvölgy

A tervezett hétvégi ház, meglévő üdülőépület átalakításával, bővítésével, tervezett tereprendezéssel és kertépítészeti munkákkal együtt készül.

Farmgazdaság

Az előterv és látványterv, több gazdasági épületet és egy lakóépület magába foglaló, farmgazdaság kialakításának építési engedélyezési tervéhez készült.

Bútor áruház Dorog

A látványterv, az építési engedélyt megelőző, elvi építési engedélyezési terv részeként készült.

Tárna Üzletház Dorog

A dorogi „Tárna Üzletház” több funkciót is magába tömörítő épületegyüttes, a tervezett 17 db. luxuslakáson kívül, egyéb vendéglátó, szolgáltató és kereskedelmi egységeket (borozó, bankfiók, üzlet, irodák, mélygarázs) is tartalmaz.

Étterem-panzió Esztergom

A régi présház helyére – az alatta lévő pince megőrzésével és felújításával – kétszintes épületet terveztünk, melynek alsó szintjén az étterem és csatlakozó pince-borozó, a felső szintjén pedig a panzió kapott helyet.

Wellness központ Nyergesújfalu

A több funkciót is magába tömörítő épületegyüttes vázlatterve, a tervezett 60 db. lakáson kívül, egyéb vendéglátó, szolgáltató (wellness, szabadidő, sport) és kereskedelmi egységeket is tartalmaz.