Minimál ház lejtős telken

Lakóparki környezet, szellős beépítés, lejtős telek. Tervezési program: minimál, energiatakarékos családi ház, két személy részére. Két változat készült: erkélydobozzal a panoráma felé, illetve a nélkül.

Minimál ház keskeny telken

Nehéz környezeti állapotok: keskeny telek, pontatlan helyi szabályozás, szabálytalan szomszédos beépítés, körülményes építéshatóság. Ideális megrendelő: ambiciózus, határozott fiatal pár, akik felkészültek a feladatra, de hagyták alkotni a tervezőt. Eredmény: mindenki elégedett, kivételesen a hatóság is!

Energiatakarékos, modern lakóház.

Lakóparki környezet, szellős beépítés, két személy számára modern, energiatakarékos családi ház, minimál építészeti jegyekkel.

Dunakanyar

Divatjamúlt hétvégi ház, szégyenlősen megbújva a hegyoldalban, csodálatos kilátással a Dunakanyarra. Adva van: szigorú helyi építési szabályzat, még szigorúbb hatóság, teljesen szabálytalanul elhelyezett meglévő épület, lelkes fiatal pár, két gyereket terveznek, és itt képzelik el álmaik otthonát. Átalakítottuk, zsűriztettük, engedélyeztettük, de ami a legfontosabb a megrendelő nagyon elégedett az eredménnyel.

A Ház!

A Ház! Egy majdnem passzív ház, csak minőségi anyagokból: „amikor a kevesebb több”…csak így szabad építkezni!

Nemcsak tervezünk építünk is

Minden tervező álma: méretes, jó tájolású telek, ésszerű helyi szabályozás, tudatos és igényes megrendelő, profi kivitelezők. Egy ilyen csapatban élmény a munka.

Új tulajdonos új stílus

Meglévő, hagyományos szerkezetű, földszintes, részben alápincézett régi lakóház, melyet az új tulajdonos ízlése szerint egy modern, energiatakarékos, otthonos, két generációs családi házzá alakítottunk. Kis telek, szabálytalan épületelhelyezés, szigorú építésügyi előírások, statikai problémák nehezítették a feladatot, de az eredménnyel a végén mindenki elégedett volt.

Modern ház ifjú párnak

Ez a kétszintes, szabadonálló elhelyezésű, négyszobás, összkomfortos családi ház egy modern, fiatal házaspár megrendelésére készült, Pilisvörösvár egyik sűrűn beépített lakóövezetében. A viszonylag kis méretű telek, a szigorú építéshatósági előírások sok nehézséget okoztak, de a végeredménnyel mindenki elégedett.

Modern tanya

A tervezett új lakóépület egy – gazdasági épületekkel és terasszal beépített – külterületi földrészleten (tanya) fog felépülni. Az épület szerkezet, tömegformázása, homlokzatképzése igazodik a már kialakult beépített állapothoz.

Hagyományőrzés vagy art déco

Legutóbb különös feladatot kaptam. Holland megbízóim beleszerettek egy vidéki sváb parasztházba, de azt art déco stílusban szeretnék felújítani.

Egyéb családi házak

Családi ház Tinnye, Meglévő ház új mansard-tetővel, Lakóház Esztergom, Lakóház környezetbe illesztve Búbánatvölgy; Régi ház új külsővel; Lakóház Esztergom-kertváros; Nyaralóból lakóház;

Nemcsak ház: otthon.

Nemcsak házakat, otthonokat tervezünk.

Présházból lakás

A régi présház „romjain” egy kis lakást alakítottunk ki, a borospince megóvásával. Az épület szerény méretével, a homlokzatképzéshez használt természetes anyagaival, hivalkodás nélkül illeszkedik a lakóövezetté „avanzsált” pincesor képébe.

Családi ház sajátos színekben

A tanulmánytervet különböző telekviszonyokra kellett elkészítenem, végül az épület sík telken épült meg.

Ikerház

Az ingatlant két tulajdonos birtokolja, a tervet úgy kellett elkészítenem, hogy az épületet a későbbiek során „ikresíteni” lehessen.

Lakóház téglaburkolattal

A lakóház két generáció számára készült, az utca felőli építményrészbe egy nagyobb, összkomfortos lakást, míg a hátsó részbe egy kisebb lakást terveztünk, az alagsorban kétállásos garázs kapott helyet.

Lakóház természetközelben

Részben alápincézett, földszint és tetőtér-beépítéses, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, négyszobás, összkomfortos lakóépület.

Lakóház vörösréz kupolával

Részben alápincézett, földszint és tetőtér-beépítéses, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, ötszobás, összkomfortos családi ház.

Családi ház Érd

A tanulmányterv különböző telekviszonyokra készült, végül az épület sík telken lett megépítve.

Téglával burkolva

A lakóház két generáció számára készült, az utca felőli építményrészbe egy nagyobb, összkomfortos lakást, míg a hátsó részbe egy kisebb lakást terveztünk, az alagsorban kétállásos garázs kapott helyet.

Nádfedeles helyett

Részben alápincézett, földszint és tetőtér-beépítéses, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, négyszobás, összkomfortos lakóépület.

Lakóház Esztergom

Részben alápincézett, földszint és tetőtér-beépítéses, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, ötszobás, összkomfortos családi ház.

Lakóház sárgában és kékben

Földszint és tetőtér-beépítéses, szabadonálló elhelyezésű, ötszobás, összkomfortos családi ház.

Kisvárosi lakóház és garázs

Kétszintes, szabadonálló elhelyezésű, négyszobás, összkomfortos családi ház.

Egy kis "Amerika"

Földszint és beépítésre előkészített tetőtérrel tervezett, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, sajátos „amerikai” könnyűszerkezetes épületek stílusjegyeit magában hordozó, tégla falazatú, összkomfortos, háromszobás lakóépület. Az engedélyezési tervhez, tereprendezési terv és kertépítészeti terv is készült.

Modern ház mediterrán jegyekkel

A meglévő lakóépület Budapest egyik kedvelt Kertvárosi lakóövezetében került átalakításra, korszerűsítésre és bővítésre. Ennek során az alagsori szinten borospincét, wellness és egyéb kényelmi funkciókat helyeztünk el, míg a földszinten, a földszinti bővítményben és a tetőtérben egy kényelmes, kétgenerációs, duplakomfortos lakás került kialakításra.

Aki a mediterránt kedveli

Kétszintes, oldalhatáron álló, előkertes elhelyezésű, mediterrán stílusjegyeket magában hordozó, ötszobás, duplakomfortos családi ház.

Kis településen kis ház igényesen

Részben alápincézett, földszint és tetőtér-beépítéses, oldalhatáron álló, előkertes elhelyezésű, ötszobás, összkomfortos családi ház.

Lakóház Erdélyi barátaimank

Alápincézett, földszintes, szabadonálló, előkertes elhelyezésű, ötszobás, duplakomfortos családi ház.